Tuinmeubels

De tuinmeubeltrends van 2021

Zoals je hebt gemerkt staan ​​de tuinmeubeltrends 2021 in het teken van beleving en genieten, met een vleugje nostalgie en gericht op de mogelijkheden van (verantwoord) samenzijn, multifunctionaliteit en met hier en daar een brutale twist. Naast de eerder genoemde trends op het gebied van terrasmeubilair en buitenleven, gaan we ons over het algemeen steeds meer richten op het optimaliseren van onze buitenruimtes. We zorgen ervoor dat we alles buiten kunnen doen wat we binnen kunnen (van werken en relaxen tot koken en naar muziek luisteren). Het kan dus ook zo zijn dat u binnenkort een terrasoverkapping gaat bouwen, led-verlichting aanschaft en warmtestralers of gezellige haarden gaat plaatsen. Misschien bent u ook op zoek naar de perfecte buitenkeuken of een gezellig buitentapijt voor op uw terras. We gaan er alles aan doen om in 2021 – meer dan ooit tevoren – optimaal te kunnen genieten van een buitenruimte!

Relaxen 2.1

In 2020 en 2021 leerden we (noodgedwongen) multifunctioneel omgaan met onze eigen woning. In 2021 gaan we dit bijna automatisch doen. De keukentafel is er niet alleen om te eten, maar ook een plek voor huiswerk, thuiskantoor en online bar om op vrijdagmiddag met collega’s in het weekend te bellen. Door slim in te richten en rekening te houden met meerdere functies die in een oogwenk te gebruiken zijn, maak je van elke woonruimte een multifunctionele plek. Dat gaan we in 2022 absoluut doen met onze buitenruimte. Of je nu een grote tuin, een bescheiden balkon of een overdekt terras hebt; we willen onze buitenruimtes multifunctioneel maken. Zodra het weer het toelaat, kunnen we buiten werken, studeren en vergaderen. Frisse lucht is altijd gezond! Maar we willen ook na het werk lekker in de tuin kunnen relaxen. Relaxen 2.1 betekent dat je je tuinmeubelen, een tuinset lounge, en accessoires zo praktisch kunt plaatsen dat je je werkplek in een mum van tijd omtovert tot een oase van welzijn. Relaxen 2.1 is de nieuwste trend in 2022.

Duurzaamheid, maar dan uniek en opvallend

Duurzaam wonen is niet meer weg te denken uit onze samenleving en daarom geen nieuwe trend, ook niet op het gebied van tuinmeubelen. Maar in 2021 krijgt duurzaamheid een nieuwe dimensie. We willen duurzaam genieten van onze buitenruimte, maar dan wel op een opvallende en unieke manier. Je tuin, terras of balkon wordt steeds meer een heel persoonlijke plek. Wellicht komt dit ook door het feit dat de horeca gesloten is of de onzekerheid of we op vakantie kunnen. Met een uniek terras kunt u dan elke dag optimaal genieten. Om uw terras duurzaam in te richten kunt u bijvoorbeeld een unieke tafel aanschaffen, zoals een exclusieve granieten tuintafel. Er is niemand die precies hetzelfde exemplaar heeft en bovendien zijn deze tafels extreem duurzaam. Als we het over duurzaamheid hebben…!