Trouwringen

Hoe vind ik een alledaagse trouwring?

Heb je besloten om ja te zeggen tegen je geliefde? Wilt u van uw bruiloft een onvergetelijke dag maken? Naast een prachtige trouwjurk, creatieve aankleding en een romantische locatie mogen de trouwringen natuurlijk niet ontbreken. Bij de selectie gaat het niet alleen om het uiterlijk – u mag ook de praktische voordelen niet volledig negeren. Wedding Frenzy vertelt je wat belangrijk is bij het kiezen van een mooie trouwring die geschikt is voor alledaags gebruik.

Trouwringen geschikt voor dagelijks gebruik: metgezellen voor het leven

Nou, maakt de gedachte aan je trouwring je opgewonden? Geen wonder: het wordt immers beschouwd als een sieraad met een heel speciale betekenis. Als twee mensen besluiten hun liefdesgeluk te bekronen met het huwelijk, is de trouwring het symbool van hun levenslange liefde, loyaliteit en solidariteit. In tegenstelling tot andere sieraden is de trouwring niet bedoeld voor een eenmalige gelegenheid of voor een enkel seizoen. Nee, je draagt ​​hem je hele leven – en natuurlijk aan de rechterhand! Precies om deze reden moeten trouwringen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik van bijzonder hoge kwaliteit zijn, zodat ze in elke dagelijkse situatie kunnen worden gedragen. En op de een of andere manier duidelijk: als de huwelijksband de rest van je leven meegaat, moeten de trouwringen dat ook.

Verandering van woonplaats, naamsverandering, toekomst samen en en en: Met de bruiloft begint een geheel nieuwe levensfase met veel veranderingen. En bij dit alles herinnert de trouwring aan je vinger je eraan dat je het pad hebt gekozen met je grote liefde. Het is dus heel begrijpelijk dat je dit sieraad niet meer af wilt doen. De trouwring moet daarom robuust genoeg zijn om in het dagelijks leven te kunnen worden gebruikt – b.v. B. bij tuinieren, huishoudelijke klusjes of sport – hoeft niet altijd eerst verwijderd te worden. Maar de hoogste ringkwaliteit of niet: vergeet niet je ring goed schoon te maken. Zo zorg je ervoor dat je er lang plezier van zult hebben!

Geel goud, platina of palladium?

Eenvoudig of pompeus, smal of breed, zilver of goud? Er is een schijnbaar eindeloze selectie trouwringen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Het is natuurlijk des te moeilijker om de juiste beslissing te nemen. Je moet immers niet alleen van het levenslange sieraad houden, maar het moet ook veel kunnen weerstaan. Bovenal speelt het materiaal hier een beslissende rol, onder meer omdat het bepalend is. Kleurechtheid, weerstand en levensduur van de trouwringen. Maar maak je geen zorgen: in de regel worden alleen hoogwaardige edelmetalen gebruikt voor trouwringen, die uitstekende levenslange metgezellen zijn. Maak een beslissing B. voor een van de volgende materialen. Eventueel met een trouwring met diamant?

Klassieke trouwringen van geel goud

Wilt u een traditionele en tijdloze trouwring die geschikt is voor alledaags gebruik? Geel goud is hier de juiste keuze – dit materiaal is de absolute klassieker onder de trouwringen. Geel goud is zeer robuust – mits je kiest voor een hoog goudgehalte. Anders kan het gemakkelijk gebeuren dat de ring dof wordt, broos wordt of zijn kleur verliest.

Glamoureuze trouwringen van platina

Vind je goud een te warme kleur en wil je toch een beetje glamour, dan zijn platina trouwringen het overwegen waard. Het grijswitte edelmetaal is een van de meest duurzame ringmaterialen van allemaal. Platinum doorstaat met succes alle dagelijkse situaties en maakt indruk met zijn hoge kleur- en vormvastheid.

Glanzende zilveren ringen van palladium

Palladium lijkt erg op platina en maakt indruk met zijn delicate zilverachtige glans. Trouwringen van dit edele metaal zijn kleurvast, duurzaam en absoluut onderhoudsvriendelijk. Een groot nadeel: het materiaal kan een gevreesde nikkelallergie veroorzaken. Dus als je een gevoelige huid hebt, kun je beter niet voor palladium gaan.